Pesmet Panko , Alimente, Ingrediente, orez engros pentru restaurante
Masline Alinda 20g MGR29686 Masline Alinda, 20 g A se pastra la loc racoros. Produs vegan, foarte
Pate porc Rotina 100g MGR6656 Ingrediente: apa, ficat de porc (20%), slanina, şorici, proteina
Set 50 forme briose hartie 11cm WX DNC36064 Setul de forme de copt din hâ,rtie pentru briose este un
Set 100 forme briose hartie 9cm WX DNC36063 Setul de forme de copt din hâ,rtie pentru briose este un
Pateu vegetal Nota 11 100g MGR10172 Ingrediente: apa, ulei de floarea-soarelui, proteina vegetala
Bulion Home Garden 70g MGR22018 Pasta tomate concentrata, ideala pentru ciorbe, paste, sosuri sau
Ceai de menta Take 20g 20 plicuri MGR16375 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de menta.
Ceai de lamaie Take 30g 20 plicuri MGR16381 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de lamaie.
Pate porc Nota11 100g MGR10178 Ingrediente: apa, ficat de porc 20%, slanina, sorici,proteina
Sardine î,n ulei vegetal Neptun 125g MGR28341 Savurează gustul autentic al sardinei Neptun,
Set 90x Bete bambus mari pentru frigarui 30cm MGR28919 In bucataria moderna, betisoarele din bambus
Set 10 Forme aluminiu de unica folosinta pentru briose ,DNC32165 Aceste forme rezistente și
Pate pui Nota11 100g MGR10174 Pate de pasare. Ingrediente:apa, ficat de pui 15%( origine UE),
Ceai de capsuni Take 40g 20 plicuri MGR16380 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de capsuni.
Ceai de fructe de padure Take 40g 20 plicuri MGRR16379 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de
Ceai de musetel Take 20g 20 plicuri MGR16377 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de musetel.
Ceai de galbenele Take 20g 20 plicuri MGR16382 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de
Pate porc Rotina 200g MGR9863 Ingrediente: apa, ficat de porc (20%), slanina, şorici, proteina
Ceai de sunatoare Take 20g 20 plicuri MGR16376 Ceaiul Take este realizat dintr-un amestec de
Rosii taiate cuburi Amata 400g MGR2988 Produs obținut din roșii, prin procesul de pasteurizare,
Rosii Intregi Amata 400g MGR2989 Produs obținut din roșii, prin procesul de pasteurizare, folosit