SPLASH AMUR 50ML În pescuitul method, aromele distinctive de intensitate ridicată sunt apreciate la
SPLASH MONSTER CRAB 50ML În pescuitul method, aromele distinctive de intensitate ridicată sunt
FAINA DE LUCERNA 250GR Făină de lucernă este o materie primă, mai ales la pescuitul ctenului
AROMA ACID BUTIRIC 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități
AROMA PENTRU FITOFAG 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități
AROMA MANGO 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități mărite,
AROMA PENTRU AMUR 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome de lucerna în
AROMA FICAT 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități mărite,
AROMA USTUROI 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține aroma de usturoi în
AROMA CASCAVAL 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități mărite,
AROMA FRAGUTE DE PADURE 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități
AROMA ANANAS 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome în cantități mărite,
AROMA CIOCOLATA CU PORTOCALA 250ML Această aromă lichidă are o acțiune rapidă. Conține arome de
METHOD SPRAY MIX DE CONDIMENTE 75ML Aromele externe sunt de mare importanță în pescuitul cu method.
METHOD SPRAY MANGO CU ACID BUTIRIC 75ML Aromele externe sunt de mare importanță în pescuitul cu
STURION PELLET JUICE – SOMON CU TON Pentru înmuierea și aromatizarea peletelor și a semițelor este
HEMOGLOBINA 220GR Pulberea de hemoglobină este extrasă din sângele de porc, o sursă foarte bogată de
STURION PELLET JUICE – SOMON CU HALIBUT Pentru înmuierea și aromatizarea peletelor și a semițelor
STURION PELLET JUICE – SOMON CU CALMAR Pentru înmuierea și aromatizarea peletelor și a semițelor
SPLASH ANANAS CU ACID BUTIRIC 50ML În pescuitul method, aromele distinctive de intensitate ridicată
SPLASH CAPSUNE 50ML În pescuitul method, aromele distinctive de intensitate ridicată sunt apreciate