In scrierile chineze din 2800 i.Hr, este mentionata scortisoara. Acest condiment a fost foarte
In scrierile chineze din 2800 i.Hr, este mentionata scortisoara. Acest condiment a fost foarte
Chimion macinat este mentionat in Vechiul Testament al Bibliei ca un condiment pentru paine si supa
Prune cu samburi vrac
Merisor fara zahar infuzat in suc de mere
Mix sarat vrac Ingrediente: caju copt, migdale coapte, alune glazurate cu paprika, alune prajite
Alunele (arahidele) coapte granulate sunt ideale in bucatarie la pregatirea deserturilor.
Fasolea rosie este asociata cu diverse beneficii pentru sanatate datorita continutului bogat de
Cuvantul baharat este denumirea arabica pentru picant, ceea ce il face numele potrivit pentru un
Curcuma, sau pudra de turmeric, denumita stiintific curcuma longa face parte din familia
Lintea este o leguminoasa foarte bogata in fier. Pe langa lintea rosie, exista si alte tipuri de
Zaharul brut nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Este obtinut prin procedee simple, bazate
Ghimbir confiat vrac
Termen de valabilitate : 06.08.2023 Gourmet tartinabil din miere si agrise, cu un gust si o textura
Amidon alimentar din porumb vrac Amidonul prezinta o importanta deosebita pentru alimentatia omului.
Inul se cultiva din cele mai vechi timpuri, fiind apreciat pentru uleiul cu proprietati medicinale,
Schinduf macinat este un condiment vechi, desi majoritatea oamenilor din tarile occidentale nu-l
Pasta Harissa 135g Harissa este un amestec de chili, usturoi, coriandru si chimen. Aceasta pasta nu
Feciculul provine din zona mediteraneana si s-a raspandit spre nord in Europa si Orientul
Curmale proaspete, 100% naturale, fara adaos de zahar. Curmalele Mazafati (sau Mozafati) sunt un soi
Anasonul stelat, sau Ilicium Verum, cum este denumit la origine, este un condiment de origine
Migdale coapte si sarate constituie o solutie ideala pentru gustarile dintre mese in zilele
Toor dal 1 kg
Coriandrul, denumit stiintific Coriandrum sativum, este una dintre cele trei plante care produce
Sos soia 150 ml Ingrediente: Apă, soia, grâu, sare