Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: India• Nume latin: Vetiveria
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: Paraguay• Tara de provenienta:
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: Brazilia si Peru• Tara de
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: Australia, Africa de Sud• Tara de
Aroma de flori de busuioc sfant.
Aroma subtila de santal este completata de doua arome florale : Magnolia si Plumeria. Creeaza o
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: Italia, Spania, Sicilia, Maroc,
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Tara de origine:Indonesia, India• Nume
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Originea: Sudul Europei, India, Orientul
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: India, regiunile tropicale ale
Ulei esential de santal in combinatie cu arome florale.
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: America de Nord• Tara de
Suport cutie pentru betisoare si conuri parfumate.
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: Africa, India, Oman, Etiopia,
Pentru cei care nu tolereaza mirosul de Palo Santo, aceste betisoare vin in ajutor cu o solutie
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: regiunea Mediterraneana• Nume
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: unul din cele mai raspandite
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: America de Nord, Muntii Himalaya,
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.•Origine: Sri Lanka, Java, China,
Palo Santo este inrudit cu smirna si tamaia, si face parte din categoria citricelor, avand o
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Origine: Asia• Tara de provenienta: India•
Suport betisoare parfumate in forma de testoasa.
Ulei esential 100% pur, obtinut prin distilare cu aburi.• Tara de origine: India, Columbia,
Ulei esential 70% pur, obtinut prin distilare cu aburi. • Origine: Hawaii, India, Indonesia,