Salsa mexicană roșie iute, condimentată, cu roșii, ardei iute, ceapă, usturoi și coriandru. Salsa
Ardeiul iute macinat este perfect pentru a fi combinat cu ardei iute macinat si ulei pentru a forma
Tortilele, cunoscute inițial sub numele de tlaxcalli, au fost un aliment stabil de mai bine de
Clamato Cubano este o băutură savuroasă și acidulată cu suc de roșii, bulion de scoici și condimente
Ca și alte leguminoase, cum ar fi arahide, mazăre și linte, fasolea neagră este apreciată pentru
Ingrediente: ardei iute habanero galben, fructul pasiunii, ardei kapia, portocală, ceapă, ghimbir,
Maseca, cea mai populară făină de porumb din Mexic este un ingredient versatil pentru a face
Ardeiul Guajillo uscat este maro roșcat. Se foloseste in toate felurile de carne de porc, pui, vita
Ingrediente: Porumb galben și urme de var. Informații nutriționale. Cantitate per: 100 gr: Valoare
Jalapeños pe care ți le aduce La Costeña®, în această prezentare practică, vor da o notă bogată
La Costena Salsa Chipotle 450g este adevărata afacere. Este ca și cum ai avea într-un borcan sosul
Arbol de ardei iute sau ardei iute „de copac” sunt ardei iute iute picant, folosit în mod obișnuit
Ardei poblano, apă, sare, acid citric (E330), zahăr. Potrivit pentru vegetarieni A se păstra într-un
Adobo este una dintre cele mai versatile marinate din bucătăria mexicană. Baza pentru această
Aroma autentică mexicană a unui tamal grozav. Tamales by La Costena sunt convenabile și delicioase.
Ingrediente:- tomate, ardei kapia, mere, oțet, lămâie (bio), usturoi, zmeură, fructul dragonului,
Chimionul este apreciat pentru aromă să puternică, ușor amară, dar dulce în același timp. Aromă
Sosul care se potrivește cu orice: Salsa verde este un însoțitor constant în bucătăria mexicană și
S-ar putea să fii curios să gătești cu ardei habanero, dar ai auzit că sunt foarte iuți, dar acesta
Încercați să nu mâncați întregul borcan de sos de brânză și jalapeño odată ce deschideți capacul.
Sos picant cu roșii și chimen Sosul roasted este un sos delicios și plin de gust, perfect pentru a
Fasolea roșie este folosită în mod obișnuit în Chili con Carne și este folosită în bucătăria Indiei,
Salsa Arriera combină aromele dintr-o selecție rafinată de ardei iute, cum ar fi arbol și jalapeno,