Semințele și frunzele plantei de coriandru au arome diferite, variind de la aromă de nucă la aromă
Sos dulce-acru savuros. Ideal pentru a face cocktailuri acidulate sau pentru a picura peste fructe
Acest porumb auriu de calitate este gata pentru a fi adăugat la supa de legume, taco sau alte
La Costena salsa picante este un amestec de ardei iute și roșii pentru a asezona tot felul de feluri
Ardei Serrano, apa, otet, morcov, ceapa, sare iodata, ulei de soia si condimente A se pastra intr-un
Elaborat cu chili cascabel, sare iodată, oțet și condimente mexicane care îi conferă o aromă unică.
Pasta tradiţională de Achiote (Annatto) El Yucateco este făcută cu semințe de achiote de cea mai
Ardeii pequin, sau chili pequin (uneori ortografiat „piquin”), sunt ardei mici care se maturizează
Aroma autentică mexicană a unui tamal grozav. Tamales by La Costena sunt convenabile și delicioase.
Jalapeños pe care ți le aduce La Costeña®, în această prezentare practică, vor da o notă bogată
Orezul mexican, numit adesea orez spaniol, este o garnitură sau o bază foarte simplă și obișnuită
Experimentați gustul bogat și îndrăzneț al sosului iute mexican Salsa Clásica Guajillo BÚFALO®.
Fasole Bayo întregă / Frijoles Bayos Enteros gătite și ușor condimentate. Echivalentul mexican cu
Sosul cu aromă de mango este combinația perfectă de dulce și acru, o notă de iute și cu un gust
Ardeiul Mulato este un ardei Poblano uscat până la mediu, similar cu Ancho, dar cu o aromă ușor
Tortilele, cunoscute inițial sub numele de tlaxcalli, au fost un aliment stabil de mai bine de
S-ar putea să fii curios să gătești cu ardei habanero, dar ai auzit că sunt foarte iuți, dar acesta
Arbol de ardei iute sau ardei iute „de copac” sunt ardei iute iute picant, folosit în mod obișnuit
Ardeiul Pasilla este versiunea uscată a ardeiului Chilaca și numele său se traduce prin „stafidă
Chile ancho este versiunea uscată a ardeiului poblano, care provine din Puebla, Mexic. Ancho chili