Îmbină eleganța cu performanța în bucătăria ta cu Fierbătorul Electric Oliver Voltz . Proiectat
Cu aceste forme realizati bomboane/praline sub forma de oua, cu coaja de ciocolata de 26g, pe care
Cu aceste forme realizati cupele perfecte, cu coaja de ciocolata de 9g, pentru a fi umplute cu un
Forma de ciocolata permite obtinerea unor bomboane sub forma de codite de sirena de 7g, pe care le
Produse finite perfecte, rapid realizate, cu economie de ciocolată, totul fiind posibil cu această
Termosul Rosberg este un recipient modern, proiectat pentru a păstra băuturile la temperatura
Caracteristici: – otel inoxidabil (inox) – Potrivit pentru toate tipurile de plite, incl.
Formele triple au de aproape trei ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa
Oala lapte Bohmann BH-1008-25, 2.5 l, inox, capac, fluier. Acum poti fierbe laptele fara ca acesta
Cu aceasta forma realizati trufe sub forma de semiluna perfecta, cu coaja de ciocolata de 7g, goale
Cu aceasta forma realizati bomboane/praline rotunde, pe jumatate zgariate, cu coaja de ciocolata de
Formele duble au de doua ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa obtineti 24 de
Forma de ciocolata permite obtinerea unor acadele/lollipops din ciocolata, de 25 g fiecare, care pot
Forma de ciocolata permite obtinerea unor bomboane/praline de ciocolata cu un model oval/alungit.
Forma de ciocolata permite obtinerea unor bomboane sub forma de inimioare duble, de 9g, pe care le
Formele triple au de trei ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa obtineti 24 de
Formele duble au de doua ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa obtineti 2
Formele duble au de doua ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa obtineti 29 de
Forma de ciocolata permite obtinerea unor acadele/lollipops din ciocolata, de 18 g fiecare, care pot
Formele duble au de doua ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa obtineti 23 de